Hvem er vi?

Vi lærer kvinner hvordan de kan leve i takt med månens, naturens og sin indre syklus. 

Vi viser at spiritualitet kan være praktisk og enkelt, og at naturen ikke er alternativ.

Alt vi gjør er bygget på feminine verdier. Vi ønsker å vise at hverdagen, arbeidslivet og verden ikke trenger å være så firkantet, maskulin og lineær som den er i dag.

Vi lykkes bedre når vi har en balanse mellom det feminine og maskuline. Når vi tar hensyn til syklusene, til oss selv og til naturen rundt oss. 

Bli med oss på et lite stykke hverdagsmagi!

Følg oss på Instagram!

Iselin Larsen

Grunnlegger  

For 3 1/2 år siden hoppet jeg av "the corporate train" for å starte min egen virksomhet. Jeg gikk fra en stigende karriere i teknologibransjen, inn i det ukjente og grunnla denne magiske bedriften. Det har vært humpete vei som ikke ble helt som planlagt - den ble mye bedre.

Jeg har skapt suksesskurset Hemmeligheten bak et syklisk liv, og skriver på min første bok som kommer høsten 2021. 

Nå er jeg så heldig at jeg har fått flere unike og nydelige damer med på laget. Sammen skaper vi en bedrift som inspirerer kvinner til å leve i takt med sin indre, månens og naturens sykluser. 

Jeg har en fot i den spirituelle verden og en annen i forretningsverdenen - og jeg elsker denne kombinasjonen. Jeg ønsker å vise at spiritualitet kan være praktisk og jordnært - og at naturen ikke er alternativ.

Velkommen skal du være, til min magiske verden!

Skriv til meg på Instagram!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.