5 måter å høyne energien og vibrasjonene dine

livsstil Sep 01, 2021

Vi alle har dager hvor energilagrene er tomme, og det føles som frekvensen vår vibrerer lavere enn til vanlig. Selv om det er viktig å anerkjenne våre egne følelser og være tilstede kroppen, betyr det ikke at vi trenger å være i denne energien alt for lenge.

Det å høyne vår egen frekvens er noen vi kan gjøre selv, med noen enkle metoder. Det finnes mange måter å gjøre dette på, og kanskje du har din egen favoritt. Men husk å bruke disse teknikkene når de trengs som mest, uansett om det er sang, dans, skriving eller andre ting som løfter deg på tunge dager.

Her er 5 enkle og fine metoder du kan forsøke neste gang du trenger et ekstra løft:


Rens deg selv og hjemmet

Å utføre en kort seremoni, hvor du renser deg selv og hjemmet ditt for dårlig og tung energi, kan gi deg et løft. Det første du gjør er å velge en røkelse som passer. Evt. bruk Salvie som er en av de mest populære røkelsene for å rense bort tung energi og negativitet.

Mens du brenner denne kan du visualisere hvitt lys og renhet, samtidig som du beveger røkelsen rundt din egen kropp og i hjemmet ditt. Se for deg hvordan all tung energi, viker plass for det klare hvite lyset. Se for deg at en ny kraftfull og god energi får ta plass.

Bruk krystaller

Det å bruke krystaller i hjemmet er en fin måte å høyne sin egen frekvens. Krystaller er kraftfulle, og setter oss i kontakt med de energiene som er i harmoni med det vi vil oppnå. Jade er et eksempel på en krystall som hjelper oss med å bli kvitt negative energier, samtidig som den hjelper oss med indre ro.

Andre krystaller du kan vurdere å plassere rundt i hjemmet ditt er Bergkrystall, Selenitt eller Larimar. Sistnevnte hjelper med å håndtere endringer og ta kontroll over livet ditt,  Selenitt virker rensende, mens bergkrystallens egenskaper er balanse og renhet.

En morgenrutine som gir godfølelsen

Det å ha en velbalansert morgenrutine kan gjøre underverker for din eget velvære. Dette kan høyne frekvensen og energien din. En morgenrutine trenger ikke å ta mer enn noen få minutter.

Mange liker å inkludere meditasjon og strekkøvelser i sin rutine. Andre vil ha mer fysisk aktivitet, eller skrive ned hva de er takknemlig for. Skap deg en rutine som gjør at du starter dagen med tilstedeværelse. Et eksempel på en morgenrutine som tapper en for energi, er å bruke hele morgenen på å skrolle på mobiltelefonen. Forsøk derfor å unngå det!

Ut i naturen

Om du kjenner frekvensen din er lav, så finnes det nesten ikke noe bedre enn å komme seg ut i naturen. Her opplever mange å komme i dypere kontakt med moder jord, finne ro og at tankene klarner. Gå en tur i sakte tempo, ta dype pust, lytt til skogen rundt deg og kjenn energien fra moder jord gi deg påfyllet du trenger.

Det å meditere i naturen kan også gi deg et realt løft. Ta av deg skoene og gå barfot på gresset, eller legg deg flatt ned på bakken. 

Omgi deg med mennesker og ting som løfter deg

Har du mennesker i livet ditt som suger livsgnisten ut av deg? Det beste du kan gjøre for deg selv er å sette grenser, ved å si nei og tilbringe minst mulig tid med mennesker som ikke gjør det godt. Noen mennesker kan man også med fordel velge helt bort.

Har du rot og ting du ikke trenger hjemme? Dette kan også tappe deg for energi. Ta en opprydning, gi bort ting du ikke trenger og kast det som ikke lenger er av verdi eller er ødelagt.

 

Din hverdag og ditt liv

Vi må selv ta grep for å løfte frekvensen og høyne vår egen energi. Når ting føles tungt i hverdagen, er dette selvfølgelig lov til å kjenne på, men det finnes også mange måter å hente seg inn igjen. Alt er jo tross alt energi, og vi vet hvor fort ting kan snu. Både fra det positive til negativt, og omvendt.

Jo mer bevisst du blir på deg selv, jo enklere vil det være løfte seg selv ut av de negative sprialene, og det er ikke alltid så vanskelig som vi tror. Prøv ett av disse tipsene på din neste blåmandag, og se hva som skjer. Lykke til!

Ønsker du å jobbe med å øke din vibrasjon på et dypere plan? Da kan vi anbefale å sjekke ut vårt flaggskip konsept passasjen her!

 

Close

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.