Fullmåne i Fiskene september 2021

månefaser Sep 20, 2021

I dag, 21 september, skinner månen sitt fulle lys over verden. Lenge før elektroniske lys ble oppfunnet, representerte fullmånen ofte en tid for å samles til dans og sosialisering.  Månen og solen står i dag på motsatt side av jorden, og vi har en fullmåne med dobbel feminin energi. Solen befinner seg nemlig i jordtegnet Jomfruen, mens månen befinner seg i vanntegnet Fiskene. Med både elementet jord og vann i astrologien, er det ikke usannsynlig om du har kjent på ulike følelser den siste tiden, kanskje også et sterkt behov for å vende innover. 

Fullmånen

Fullmånen bærer med seg en helt spesiell energi med sitt trolske lys. Symbolsk sett kan den sammenlignes med en gigantisk lyskaster som kaster sitt lys over alle kriker og kroker av verden. På samme måte blottlegger lyset alle mørke hjørnet i vårt eget indre, slik at de blir umulig å ignorere.

Fullmånen er tiden for å vende fokuset fremover, gi slipp på det som holder oss tilbake og sette ideer ut til live. Fullmånen skinner ikke bare lys over intensjonene vi satt tidligere samme måned under nymånen, men også over de intensjonene vi skrev 6 måneder tilbake i tid, da nymånene befant seg i samme tegn som fullmånen vi nå er i. Har vi beveget oss i riktig retning, eller hva trenger vi eventuelt å gjøre for å endre kurs? Du kan lese mer om hvordan å jobbe med fullmånens energier her.

Fiskene

I følge astrologien representerer Fiskene det siste tegnet, så fullmåne i Fiskene markerer en slags slutt eller ende. Dette er også et vanntegn som inviterer oss til å dykke dypt inn i vår emosjonelle kropp. Fiskene guider oss til å komme ut av vår rasjonelle måte å tenke på, og snarere koble opp mot våre synske evner og føle oss fremover.

Fiskene elsker kunst, musikk, og poesi. De er kreative sjeler som føler seg frem i livet. Deres følsomme side gjør at de har dyp sympati med andre, men ofte bruker de sin hyper sensitivitet som en flukt fra å kjenne på deres eget indre. Fiskene styres av Neptun, planeten kjent som "Lord of the sea", og som også assosieres med mystikk, spiritualitet og illusjoner. Denne planeten representerer på mange måter vår lengsel etter en drømmeverden, et land langt, langt borte.

Fullmånen i Fiskene

Som nevnt i beskrivelsen av fiskene over, representerer denne fullmånen en avslutning. Denne månen gir oss mulighet til å dykke dypt inn i vår emosjonelle kropp for å få klarhet i hvor vi holder oss selv tilbake fra vårt høyere selv. Hvordan kan vi finne balanse mellom våre ansvarsområder og våre drømmer? Under denne fullmånen blir våre synske evner forsterket, og det er en sterk "soulmate" energi i luften.

Nå er ikke tiden for å finne svar i fornuften, men snarere å la følelsene og intuisjonen guide oss. Vi oppfordres til å gi slipp og la oss selv flyte med. Kontakten med det spirituelle er forsterket, så mediter på dine spørsmål, overlat universet til å guide deg mot dine drømmer, og gi slipp på fryktene dine som holder deg tilbake fra ditt høyere potensiale. 

Kanskje har du opplevd sterke drømmer i det siste, dette kan være din høyere bevissthet som forsøker å sende deg en beskjed. Skriv gjerne ned om noe spesielt kommer opp under natten og se opp for tegn fra universet. Men vær obs, energien fra fiskene har en tendens til å føre med seg vrangforestillinger og illusjoner som leder oss vekk fra våre drømmer, det anbefales derfor å holde bevisstheten klar under denne fullmånen. Ta en pause fra alkohol, og andre rusmidler som kan kludre med energien din de neste dagene, slik at du kan holde deg åpne for å mota guiding. 

Om vi skal skinne lys på et ord under denne fullmånen vil det være "surrender". Stol på at universet guider deg på rett vei, og ikke la dine egne blokkeringer stå i veien. 

Ta godt vare på deg selv under denne tiden, gi rom for selvpleie og stillhet. Hold sansene rene, og unngå helst mye stimuli utenfra. La kreativiteten blomstre og høst fruktene av intensjonene du satt under nymånen i fiskene 6 måneder tilbake. Få en oversikt over de resterende fullmånene i 2021 her.

Syns du månen er spennende og kunne tenkt deg å lære mer om hvordan du kan jobbe med dens ulike energier, anbefaler vi deg å bli med på live seremonier med Iselin. 

Close

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.