Fullmåne i Skorpionen mai 2022

Wow, for en fullmåne vi får denne måneden. Solen står i jordtegnet Tyren, mens månen beveger seg inn i det emosjonelle vanntegnet Skorpionen. Ikke nok med det, under denne fullmånen vil vi oppleve en total måneformørkelse, noe som har gitt navnet blodmåne til månedens fullmåne. Og den er kalt en supermåne fordi månen nå befinner seg relativt nærme jordkloden, som også gjør energiene ekstra sterke.

Eclipse sesong

Mange opplevde nymånen vi hadde i slutten av April som ganske intens. Les om den her.  Kanskje husker dere at vi også hadde en solformørkelse under sist nymåne. Vi befinner oss nemlig i eclipse sesong, noe som kan være både spennende, intenst og overraskende. Vi vet aldri helt hva vi kan forvente under eclipse sesong, men det sies at hjulet spinner raskere. Begivenheter som ligger i vår fremtid kan fremskyndes og komme når vi minst forventer det.

Tredje formørkelse i aksen Skorpion-Tyr

Denne fullmånen er den tredje formørkelsen vi opplever i en serie av formørkelse i aksen Skorpion-Tyr som foregår mellom november 2021 og oktober 2023. En serie som sies å ha transformerende evner på livene våre, så her er det bare å finne klarhet i hva vi ønsker å invitere inn. Med så sterke energier i sving, er alt mulig, det liker i alle fall vi å tro!

Forsterkede emosjoner

Men med eskalerende energier kan også massive skift og intense følelser dukke opp. Formørkelser har en tendens til å dra alle emosjonene våre frem i lyset og tvinge oss til å ta et oppgjør med de. Vi kan oppdage hvordan store ting i livet vårt plutselig krever ny vurdering, og at det kun finnes en fasit på våre spørsmål. Når månen attpåtil befinner seg i det emosjonelle tegnet Skorpionen, er det vel lite tvil om at begravde følelser vil tvinges frem i lyset. Det som ikke lenger gagner oss vil begynne å prelle vekk, til tross for at vi kanskje ikke tror det er det vi ønsker.

Flower moon

Et tredje navn gitt til denne fullmånen i mai er "Flower moon", som en påminnelse om at å gå fra frø til full blomst krever transformasjon. En fornyelse som til tider kan være alt annet enn enkel, men som bringer med seg vakre farger og harmonier på andre siden. Vi oppmuntres til å stole på prosessen.

En konklusjon

En trøst i alt det usikre og intense, er at fullmånen kan bringe løsninger på problemer, eller utfordringer vi kjente på under sist nymånen i Tyren. I tillegg kan vi oppleve å komme til en konklusjon med utfordringer vi hadde rundt nymånen i Skorpionen for 6 måneder siden. Om du skrev ned intensjoner og utfordringer under denne nymånen, anbefaler vi deg å gå tilbake å se på de for å se om det samme fremdeles er gjeldende for deg, eller om du nå sitter på nye svar.

Stol på prosessen

Husk at selv om intense energier er i sving og det kan føles som om du mister kontrollen, skjer ting for deg, ikke mot deg under måneformørkelsen. Begivenheter kan fremskyndes og kaos kan oppstå, men akkurat som i transformasjonen fra frø til blomst må vi gjennom gjørmen for å finne klarhet. En fin øvelse til å stole på flowen av ting.

 

Har du jobbet mye med energiene fra månen, men savner et fellesskap? Eller er du kanskje helt ny til dette med månefaser, men ønsker å lære mer? I Passasjen jobber vi i dybden med de ulike månefasene og energiene knyttet til de. Der har vi et helt eget søsterskap hvor vi sammen kan møte utfordringer. Om du ønsker å vite mer, eller føler deg trukket til å bli med, kan du sjekke ut Passasjen her

Close

Syklus skjema for å logge syklusen din!

Fyll inn navn og e-post, så kommer skjemaet på mail.

Du blir også en del av vår magiske e-post liste og vil få tilsendt inspirasjon, informasjon og visdom rundt spennende temaer gjennom vårt nyhetsbrev. 

Vi snakker syklus, feminine energier, journal prompts for å jobbe innover, nyheter, eksklusive tilbud og rabatter.

Vi sees i innboksen 💌