Fullmåne i Tvillingene desember 2021

Denne uken, på søndag 19.12, får vi årets aller siste fullmåne. Solen befinner seg i ildtegnet Skytten, mens  månen beveger seg inn i lufttegnet Tvillingen. Dobbel maskulin energi. En fullmåne har evnen til å skinne lys over skyggesider, og gir dermed den perfekt mulighet for å ta grep i om eget liv.

Hva ønsker vi å slippe fra 2021? Hva ønsker vi å bringe inn i det nye året? Og hva ønsker vi å føre inn i lyset for healing? Dette er gode spørsmål å stille seg med energien som kommer med fullmånen. Under nymånen satte vi nye intensjoner som vi gjennom måneden har latt vokse og gro, nå er tiden kommet for å høste og handle. Les mer om hvordan du kan jobbe med fullmånen her.

Årets siste

Ettersom lørdagens fullmåne også er årets siste kan det være ekstra viktig å sette av tid til å reflektere over hva du ønsker å slippe og hva du ønsker å invitere inn i 2022. På denne måten kan vi unngå å bringe med våre laster inn i et nytt år, og vi skaper rom for at noe nytt kan slå rot. 

Jupiter-planeten for overflod

Desembers fullmåne sies dessuten å bringe meg seg lykke og hell, da Jupiter, planeten for vekst og overflod, står i en sterk posisjon. Jupiter også evnen til å vise oss at selv de mørkeste delene av livet vårt har et lyspunkt, et "silver lining". Betryggende å vite etter en intens eclipse sesong hvor mye har kommet opp til overflaten. Lyset fra fullmånen vil skinne mykhet over det intense, og vise oss hvile muligheter som befinner seg på andre siden.

Hjertet av universet

Vi oppfordres til å holde sinnet åpent rundt denne fullmånen, for om vi gjør det kan vi oppdage at løsningene vi har lett etter ligger rett fremfor oss, opplyst av månens skinn. Under årets siste fullmåne vil månen befinne seg direkte ovenfor det "Galaktiske Sentrum", som sies å være hjertet av universet. Her huses noen av vårt univers mest magiske, mystiske og magnetiske energier. Du begynner kanskje å forstå hvorfor denne månen sies å være så full av muligheter!

Tvillingene

Tvillingene er et spennende tegn, for den representerer balansen mellom det fysiske og det spirituelle. En tvilling representerer det dødelige (kroppen), den andre det udødelige (sjelen). Med vår fysisk kropp og åndelige sjel, står vi med en fot i begge verdener.

Dette tegnet viser oss at for å finne svar, kan vi ikke utelukke den ene tvillingen, vi behøver begges råd for å finne klarhet. Dette budskapet forsterkes med fullmåne i Tvillingene og vi oppfordres til å se hvordan de to representeres i oss. Har du kanskje gitt den ene mer rom enn den andre, hva kan du i såfall gjøre for å justere dette?

Sett tonen for det nye året

Under denne siste fullmånen, i et år som har båret med seg mye usikkerhet, oppfordrer vi deg til å se på alt som har utfoldet seg i deg gjennom året. Både det som har vært fint og det som har vært tungt. Alt som kommer vår vei er med på å forme oss og bringe oss nærmere vårt potensialet, dersom vi tillater oss selv å gi plass til alt.

Nå har du muligheten til å kvitte seg med bagasje som du ikke lenger har behov for, og skape rom for lyspunkter og nye muligheter. Ta utbytte av denne sterke fullmånen i Tvillingen, og søk til både den fysiske og spirituelle verden etter svar. Husk at om du holder sinnet åpent og lytter, vil svarene ligge fremfor deg. Denne månen er også perfekt å bruke for å sette tonen for det nye året som venter. 

Bli med Iselin på årets siste fullmåne seremoni, for å sette av tid til refleksjon og self-care, en siste gang i 2021. Seremonien foregår online, mandag 20/12 kl. 20-21:30. Meld deg på her

Close

Syklus skjema for å logge syklusen din!

Fyll inn navn og e-post, så kommer skjemaet på mail.

Du blir også en del av vår magiske e-post liste og vil få tilsendt inspirasjon, informasjon og visdom rundt spennende temaer gjennom vårt nyhetsbrev. 

Vi snakker syklus, feminine energier, journal prompts for å jobbe innover, nyheter, eksklusive tilbud og rabatter.

Vi sees i innboksen 💌