Fullmåne i Væren oktober 2021

månefaser Oct 18, 2021

Intense energier

I går, mandag 18.10, begynte Merkur igjen å bevege seg samme retning som jorden etter at den har vært retrograd de siste ukene. Med morgendagens fullmåne i ildtegnet Væren, og skiftet til Skorpionens tegn på lørdag, er dette mild sagt en intens uke astrologisk sett. 

Fullmåne i Væren

Fullmånen vi får i Væren i morgen kan vekke intense følelser i oss. Fullmånen har en tendens til å røre rundt på innsiden vår og vekke følelser, men noen kan bringe med seg mer ubehagelige og intense energier enn andre. Denne månedens fullmåne er en slik, og det er ikke usannsynlig at vi vil kjenne på et sterkt behov for suksess og konkurranse. Les hvordan du kan jobbe med fullmånen her.

Dersom du har holdt på med et prosjekt de siste månedene, er dette tiden til å vise det for omverden. Markedsfør deg selv, vis frem hva du har og skinn med stolthet denne fullmånen, for med denne ildenergien er det store muligheter i vente. Men vær obs så behovet for suksess ikke blir så sterkt at du  fremstår som frekk og aggressiv i din tilnærming, det er lett og bli overopphetet og for knyttet til egoet.

Det er ekstremt høye og intense energier i sving akkurat nå, at selv den mest balanserte sjel kan bli påvirket av ilden Væren bringer med seg. Derfor er det, til tross for at det anbefales å sette prosjektene ut i livet, også lurt å holde kortene tett til brystet. Vær bevisst hvem du deler med før du setter planene dine ut til livet, for å unngå at noen skal lure, utnytte, eller stjele ideene dine. Les mer om de fire elementene her.

Handle fra hjertet

Vi kan velge å enten bruke energien fra denne fullmånen til sjalusi, konkurranse og negativitet, eller å utnytte de til å blåse ild til lidenskapen vår og utvikle noe vi lenge har tenkt på. Vi oppfordres til å handle fra hjertet, for å unngå å bli overopphetet og egosentrisk. Merker du at det er mange intense emosjoner som ligger å murrer under overflaten? Ta en pause før du responderer og spør deg selv hvordan du kan bruke den sterke energien til å handle fra et sted av lys og kjærlighet.

Ild elementet har kraften til å transformere og skinne lys på ting, så dette markerer den perfekte tid til å snu lyskasteren mot våre skyggesider og spørre oss selv hva det er på tide å gi slipp på for å komme nærmere vårt høyere selv. Kjærlighet, lys og ild danner en fantastisk energi og styrke dersom vi tillater de å jobbe sammen. Hvilke dårlige vaner har vi tilnærmet oss som holder oss igjen fra å vokse? Nå er det på tide å hente tilbake kraften din, stå trygt i deg selv og handle ut fra hjertet.

Det betyr ikke at vi skal finne oss i alt, snarere tvert i mot. Det betyr at vi har såpass stor respekt for oss selv og andre at vi tør å si i fra og stå i sannheten. Men igjen kommer vi tilbake til utgangspunktet for denne fullmånen, at hvordan vi velger å reagere vil påvirke utfallet. Unngå å reagere fra sinne, aggresjon og egoet, og heller gi deg tiden til å kunne reagere fra hjertet. 

Til slutt, husk at du er mer en kapabel til å nå dine drømmer, ikke la deg selv eller andre stå i veien for deg! 

Ønsker du å lære mer om månen og kanskje hvordan du kan bruke energien til denne fullmånen til å utvikle deg? Bli med Iselin på fullmåneseremoni i morgen, book din plass her.

Close

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.