Seremoniell kakao for din indre vinter

oppskrifter Jul 01, 2021

Når vi er i vår indre vinter har vi mer behov for ro og hvile. Selv om mange av oss opplever å ha ekstra lyst på snacks i denne perioden, gjør vi lurt i å velge matvarer som vil gjøre kroppen vår godt. Med denne oppskriften kan du både kose deg, og vite at du tilfører kroppen det den trenger!

Hvorfor er seremoniell kakao annerledes?

Seremoniell kakao brukes ofte i kakao-seremonier, og skiller seg fra kakaopulveret vi vanligvis bruker. Den inneholder kakaosmør med høykvalitets-fett som er en viktig bærer av kakaoens helsemessige fordeler. Den er rå og inneholder mange fordelaktige næringsstoffer og påvirker nevrotransmittere, humør og hjernen vår positivt.

Jeg liker å drikke kakaoen under fullmåneseremoni eller før meditasjon.  Det er et vakkert ritual for å jorde meg selv og sette tonen videre. Jeg liker også å nyte en kopp når jeg setter intensjoner under nymånen, og i dagene hvor jeg er i min indre vinter. 

 

Her er oppskriften:

1 ss Seremoniell kakao

1 ss Økologisk kakaopulver

1 1/2 ts Kokosblomst-sukker

1/3 ts Himalaya Salt

2-3 dråper Stevia Chocolate

1 ss Kokoskrem

2-3 ss Havremelk/Mandelmelk/Soyamelk

2 dl vann

1 dråpe kanel (eterisk olje) evt. ½ ts kanelpulver

 

Ps: Hvis du ikke finner et sted å kjøpe seremoniell kakao, er det nest beste å blande rått økologisk kakaopulver med kakaosmør.

 

 

Close

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.