Å være en moderne heks

feminin energi Aug 23, 2021

Historien om hekser en lang og dyster. Over en periode på 300 år, med størst intensitet fra 1580 til 1630, ble over 50 000 mennesker i Europa beskylt for hekseri og brent på bål. Dette var noen ganger vise kvinner med kontakt med naturen og elementene rundt seg. I andre tilfeller handlet det bare om feider mellom nabokoner, som resulterte i beskyldninger uten rot i virkeligheten.


At eventyr og sagn vi hørte i oppveksten lærte oss å frykte hekser, i stedet for de som brente disse menneskene på bålet, er et spørsmål en kan stille seg. Selv om mye gammel visdom gikk tapt i disse årene, har denne kraftfulle kunnskapen fortsatt overlevd, og funnet veien helt til vårt moderne samfunn. Den er like kraftfull og transformerende nå som for hundrevis av år siden.


Kontakt med naturen


En heks er ofte født med en dyp tiltrekning mot jorden og naturen. Hun vokser gjerne opp med en indre lengsel,  og ønsker å oppnå et høyere nivå av bevissthet. Noen blir født med minner fra tidligere liv, og de har ofte healende evner. Hun føler en dyp tilknytning til moder jord, respekterer alle levende skapninger og bruker naturen og planter som hverdagsmedisin.

Samfunnet vårt har beveget seg lengre og lengre bort fra det som er naturlig for oss som kvinner. Resultatet er at mange sliter med å finne sin plass, møter veggen og blir utslitte. Ofte tar det lang tid før kvinner finner tilbake til denne glemte visdommen, men når de endelig gjør det er kunnskapen som ild i tørt gress. For noen oppleves det som å få et helt nytt liv når de igjen vender deg til moder jord for hjelp, støtte og visdom

 

Månen, syklus og elementer


Både vi som kvinner og den vakre månen har egne sykluser. En vis kvinne er i kontakt med sin egen syklus, og respekterer de ulike fasene av denne. Hun lytter til kroppen sin, og bruker månens kraft i seremonier til å veilede henne gjennom livets opp- og nedturer. Hun tør å se på sine egne skyggesider, og er klar for å gi slipp på det hun ikke lengre trenger.

Hun vet også at elementene er det jorden og mennesker er bygget opp av, og hun har en dyp respekt for disse. Hun forstår hvordan hun kan kjenne elementene igjen i personlighet, i aktivitet og i naturen. På sitt alter hedrer hun både jorden, luften, ilden og vannet, og ber disse om assistanse om det trengs. Hun tenker sykluser, sesonger og elementer i alt hun gjør!

Bli med på gratis webinar og lær mer


En moderne heks kan være den hun er. Hun kan leve med en dyp kontakt til moder jord, sesongene og syklusene, uten å være redd for at dette skal få konsekvenser for henne. Hun kan bruke tarot- og orakelkort til å styrke intuisjonen, omgi seg med krystaller og plassere magiske gjenstander på alteret sitt.  Hun kan holde seg oppdatert på det gamle, og fordype seg i universets hemmeligheter.

Vi vil invitere deg på gratis webinar på søndag, hvor du vil lære mer om vår indre syklus, månen, elementene og det å være en moderne heks. Meld deg på, HER! Dette er kunnskap alle kvinner bør ha!

 

Lær mer om din indre heks, feminine kraft og tilknytning til naturen gjennom vårt flaggskip konsept passasjen!

Close

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.