Nymåne i Skorpionen november 2021

månefaser Nov 01, 2021

På torsdag, 4.11, får vi vår neste nymåne, som astrologisk sett markerer en ny begynnelse. En helt ny månesyklus ligger foran oss, noe som gir oss mulighet til å igjen skrive nye intensjoner, ikke bare for den kommende måneden, men også for de neste 6 månedene fremover, til månen er full i samme tegn som den nå er ny.

Skorpionen

Når månen entrer Skorpionen på torsdag, befinner vi oss allerede midt i Skorpion sesongen, og kanskje har du allerede kjent hvordan dette vanntegnet har påvirket følelseskroppen din. Skorpionen er nemlig kjent for å være et svært følsomt og lidenskapelig tegn. Dette stjernetegnet er også et av de mest målrettede tegnene i astrologien, de er ikke redd for å grave dypt for å finne sannheten og den rette meningen av ting.

Personer med Skorpionen i sitt fødselskart blir derfor ofte gode ledere og guider. De er trofaste venner som verdsetter ærlighet, men de må samtidig passe seg for å ikke bli manipulerende. Skorpionen har nemlig evnen til å bli i overkant sjalu, skeptiske og kontrollerende.

Det vi alle kan lære av dette vanntegnet er å komme bedre i kontakt med våre egne følelser, og tørre å sitte med de snarere enn å rømme. Denne energien vil mange merke forsterket under torsdagens nymåne, så her kan det være fint å skrive ned og reflektere over det som kommer opp de kommende dagene. 

Nymånen

Som vi har skrevet om i tidligere poster, blant annet her, markerer nymånen en tid for å vende fokuset innover og søke svar fra vårt senter. Vi kan se den mørke nattehimmelen som en påminnelse om å finne lys fra vårt indre. Med nymåne i Skorpionen denne måneden blir denne energien ekstra sterk.

Skorpionen oppmuntrer oss nemlig til å finne, og utforske, våre aller dypeste følelser. Vi oppfordres til å planlegge tid alene og unngå de store sosiale begivenhetene. Det å sitte med følelsene sine alene kan være skremmende, men samtidig gir det mulighet for vekst og transformasjon. Ved å forstå våre dypeste frykter og mørkeste følelser har vi muligheten til å lege og transformere de om til styrker. 

Samhain

Denne nymånen faller også rett etter feiringen av Samhain, en "witchy" feiring som faller rundt Halloween hvert år. Denne feiringen markere avslutningen på høsten og innledningen til vinter og årets mørkeste tid. Det sies også at sløret mellom vår verden og de dødes, letter rundt denne høytiden. Mange unytter dermed denne høytiden til å ta kontakt med sjeler som har passert over til den andre siden.  Nymånen i Skorpionen ses på som en forlenger den trolske energien vi har etter Samhain og Halloween, så her kan vi oppleve forsterket intuisjon og innsikt. Her kan du lese mer om å være en moderne heks.

Vi har med andre ord en spennende nymåne i vente, og dersom du er villig til å gjøre jobben og skinne lys på dine skyggesider, er mulighetene mange. Vi kan finne dyp healing og transformasjon gjennom dette arbeidet, og kanskje kjenne en ny driv for å jakte på våre drømmer. 

Dersom du ønsker å jobbe videre med månen, men er litt usikker på hvordan, kan vi anbefale å bli med på Iselin sine offentlige måneseremonier online. På onsdag 3/11 kl.20 holder hun nymåneseremoni hvor du vil få mulighet til å dykke ennå dypere inn i betydningen av Skorpionen og energiene som er aktive akkurat nå. 

Close

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.