Nymåne i Tyren april 2022

Mhm Tyrens sesong, tiden for luksuriøse ting, eventer og mat. Tyren er kjent for å nyte med alle sine sanser, og setter stor pris på på ha fine ting rundt seg. Det mest klassiske bilde på Tyren er nok oksen Ferdinand som sitter midt i en blomstereng og trekker inn duften fra en enkel blomst. Der kan han sitte i evigheter, i likhet med den tradisjonelle Tyren.

Tyren

Tyren er ikke tegnet som leter etter eventyr, fart og spenning, men snarere et som setter pris på stabilitet og et vakkert, godt hjem. En ekstra fin middag med de nærmeste vennene er mye mer verdsatt enn en spontantur til en ny destinasjon (om da ikke paraply drinker, luksusrom, og en fin strand er inkludert vel og merke). 

I tillegg til å verdsette det vakre, og sensuelle, har Tyren også rykte på seg for å være sta, nok et karaktertrekk sett i oksen. Som jordtegn flest er Tyren bestemt i sine meninger, og kan sette seg på bakbeina om noen prøver å overtale den til noe den ikke ønsker. Les mer om viktigheten av jord her. Men Tyren er også trofast. Det er kanskje ikke det aller mest sosiale tegnet, men den setter pris på en håndfull gode venner og familie. Tyren er der for å bli og den elsker å ordne i stand hyggelige middager og sammenkomster for menneskene den er glad i. 

Selvkjærlighet

Tyren er også et tegn assosiert med selv-verdt og selvkjærlighet, derfor gir denne nymånen oss en god anledning til å vende lupen mot oss selv for å se hvor vi trenger å gi mer til oss selv, og hvor vi kan gi mer utover. I  hvilke områder av livet har vi selvverd, og i hvilke områder mangler vi det?

Nymåne og solformørkelse

Denne ukens nymåne er ikke en vanlig nymåne, men en delvis solformørkelse. Solformørkelser komme alltid i sammenheng med en nymåne, og påvirker energien ekstra. Denne ukens nymåne gir oss sesongens første solformørkelse.

Mens nymåner vanligvis er en god tid for manifestering, anbefales vi heller å "go with the flow" under solformørkelser. Disse er sterkere enn noen nymåne og sies å kunne åpne nye dører og muligheter. Når vi lar oss selv flyte med og tappe inn på intuisjonen vår, vil solformørkelser bringe oss i den retningen sjelen vår alltid var ment å gå. Starten på et nytt kapittel. Bli inspirert av Iselin sine nymåne-ritualer her

Tillit

Et nøkkelord under denne nymånen er derfor tillit. Tiltross for at det som åpner seg foran oss kanskje kan føles kaotisk og feil, møter vi det av en grunn. Gjennom kaoset vil nye veier åpne seg og klarhet vil komme. 

Generelt har solformørkelser makten til å speede opp tempo og føre til at ting skjer raskere for oss. Hendelser som allerede er forutbestemt i vårt liv, kan skje raskere enn tenkt.

Uranus

Denne energien sies å være ekstra sterk under nymånen i Tyren, da planeten Uranus er aktiv. Uranus er kjent for å bringe med seg overraskelser og uante situasjoner som kan komme overraskende på. Tiltross for dette, er intensjonen til Uranus å bringe mer frihet inn i livene våre, og hjelpe oss å løsrive oss fra våre blokkeringer. 

Oppsummering

Med andre ord får vi en spennende og eventfull nymåne denne uken, en som kan bringe ting til overflaten. Vi oppfordres til å ta et ekstra godt blikk på livene våre for å identifisere aspektene som holder oss tilbake fra et liv i frihet. Dersom vi tar oss tiden til å lytte vil denne månen kanskje bringe med seg vekkeren som får oss ut av "søvnen". Dette er en måne vi absolutt vil jobbe med, for her er det mye å hente. 

Ønsker du å dykke dypere inn i energien av denne fullmånen, og koble deg til en sirkel av kvinner for å øke energien? Da er du hjertelig velkommen til å delta på nymåneseremoni med Iselin, enten online 28/4 kl.20, eller "in person" på fredag, 29/4 kl.18 i Oslo. Les mer og meld deg på her. 

Close

Syklus skjema for å logge syklusen din!

Fyll inn navn og e-post, så kommer skjemaet på mail.

Du blir også en del av vår magiske e-post liste og vil få tilsendt inspirasjon, informasjon og visdom rundt spennende temaer gjennom vårt nyhetsbrev. 

Vi snakker syklus, feminine energier, journal prompts for å jobbe innover, nyheter, eksklusive tilbud og rabatter.

Vi sees i innboksen 💌