Nymåne i Vekten 6/10

Onsdag 6.oktober, gjemmer månen sitt lys for omverden og markerer begynnelsen på en ny syklus. En gang i måned møtes solen og månen i samme tegn og vi får det vi kaller en nymåne, denne gangen er det i Vektens tegn. 

Nymåne

Med sitt fravær av lys markerer nymånen enden på en syklus og begynnelsen på en ny. På samme måte representerer den muligheten til en ny start for oss med en energi som oppfordrer til å vende innover for refleksjon og ettertanke.

Hva ønsker vi å bringe med oss inn i neste syklus, og hvor trenger vi en justering? Under fullmånen vi hadde for to uker siden ga vi slipp på det gamle, og la fokuset på handling og tiltro. Med nymånen ønsker vi derimot snarere å sitte stille i båten og plante nye frø som vi nære utover den kommende syklusen, slik at de kan blomstre og gro.

Det er nå vi skriver intensjonene våre og selvpleie og egenkjærlighet er ekstra viktig. Nymånen er den beste tiden å danne nye vaner og legge grunnarbeidet for hva vi ønsker å tiltrekke oss i livet, både kortsiktig og langsiktig.

Les hvordan du kan jobbe med nymånen her.

Vekten

Under denne nymånen befinner fire planeter seg i lufttegnet Vekten: Månen, Solen, Merkur og Mars, så elementet luft vil ha en sterkt påvirkning på den kosmiske energien. En av vektens viktigste lærdommer er å finne balanse og harmoni, både i vårt personlige liv og på et større plan. Å finne den perfekte dansen mellom individet og fellesskapet. Dog har Vekten ofte en tendens til å sammenligning seg, samt et behov for å tilfredsstille andre. Det er fint å ønske å møte andres behov, men det er også viktig å passe på så det ikke tipper over til "people pleasing".   

Luft er et av våre maskuline elementer og det elementet som er aller mest knyttet til intellektet. Vi ønsker derfor å fokusere på balansen mellom det å føle i kroppen og å tenke logisk. Med så mye luft ligger også muligheten for endring og nye ideer lett tilgjengelig, da dette elementet har en tendens til å blåse nytt liv til våre kreative egenskaper.  

Vekten styres av Venus, planeten for kjærlighet, estetikk, luksus og penger. Individer med Vekten i deres fødselskart har derfor ofte meget god og eksklusiv smak, noe de gjerne ønsker reflektert i sine omgivelser. Dette er et stjernetegn som setter stort fokus på relasjoner, spesielt de på "en-til-en" plan. 

Nymånen i Vekten

Denne nymånene i Vekten er den perfekt mulighet til å bringe balanse til områder i livet hvor vi har latt vekten tippe for mye til en side. Har du vært for opptatt av andres meninger vil du kanskje merke et behove for å bringe makten din tilbake og fylle opp dine egne lager.

Balanse og harmoni er essensielle ord nå. Jupiter er også en aktiv planet under denne nymånen. En planet ansvarlig for overflod, så dette er en fin tid til å minne deg selv på at det er overflod i universet som du både kan, og fortjener, å ta del i. Husk dog at vi også ønsker å dele denne overfloden med andre og la energien få strømme, så pass opp for ikke å bli grådig.

Denne nymånene bringer den perfekte energien til å se nærmere på relasjoner. Er det en likevekt av energi, eller er det områder som trengs å jobbes med i visse relasjoner i livet ditt? Det kan gjelde både i kjærlighet, jobbsituasjoner, vennskap eller andre relasjoner.

Hold deg åpen, for det er en energi i luften for å knytte nye nære og dype relasjoner, kanskje også et sjelebånd. Vektens energi minner oss også på å komme tilbake til balanse, så denne nymånen er en fin tid til å reflektere over om det er områder i livet hvor du glemmer dine egne behov i ønsket om å  tilfredstille andres. Kanskje er det på tide å gjøre noen justeringer slik at du kan bringe mer harmoni til ditt liv. 

For å lære mer om denne nymånene, samt hvordan du kan jobbe med månenes energi, anbefaler vi å være med Iselin på nymåneseremoni. Du kan melde deg på her!

 

Close

Syklus skjema for å logge syklusen din!

Fyll inn navn og e-post, så kommer skjemaet på mail.

Du blir også en del av vår magiske e-post liste og vil få tilsendt inspirasjon, informasjon og visdom rundt spennende temaer gjennom vårt nyhetsbrev. 

Vi snakker syklus, feminine energier, journal prompts for å jobbe innover, nyheter, eksklusive tilbud og rabatter.

Vi sees i innboksen 💌