Solformørkelse og nymåne i Skytten desember 2021

Under novembers fullmåne i Tyren, som vi skrev om her, opplevde vi en delvis måneformørkelse. Vi skrev at denne representerte starten på en Eclipse sesong, og grunnen til dette er at vi under lørdagens nymåne vil oppleve en fullstendig solformørkelse. En nymåne oppstår fordi månen passerer mellom jorden og solen, noe som også er tilfelle for en solformørkelse, forskjellen er at for å få en fullstendig solformørkelse vil månen i et øyeblikk skygge fullstendig for solens lys.

Solformørkelser 

Solformørkelser er sagt å bringe emosjonell balanse, samt åpne for for nye muligheter. Dette gir en forsterket energi til nymånen intensjonsetting og er dermed den perfekte markeringen for en ny start. Hvilke nye prosjekter ønsker du å starte, og hvilke gamle mønstre ønsker du å kvitte deg med? Dette er tiden å stille seg selv disse spørsmålene, da innsikten er sterk og klar. 

Enden på en eclipse syklus

Solformørkelsen vi får på lørdag bringer også med seg rom for ekstra refleksjon da den markerer enden på en eclipse serie. Siden mai 2020 har vi nemlig hatt en serie av formørkelser i aksen Jomfru-Skytte, en syklusen som fullbyrdes på lørdag. Endepunktet av en eclipse syklus markerer ankomsten til en ny destinasjon, hvor én reise er over og en ny reise starter.

Ta en reise tilbake i minnene over alt som har utfoldet seg siden mai 2020, både på et kollektivt, og personlig, plan. Som en helhet har vi vært gjennom en reise som har utfordret oss og tvunget oss til å endre måten vi lever på. Det vanlige livet vi var så vant med har dramatisk blitt endret og vi har måttet venne oss til å leve med usikkerhet, avstand og for mange, også frykt. Ingen kunne vel forutsett at vi skulle oppleve en pandemi som utfordret hele samfunnsstrukturen vår? Men alle disse eventene har ført oss til der vi står i dag, både kollektivt og personlig.

En dypere bevissthet

Formørkelser representerer portaler som leder inn til en ny bevissthet, hvor vi blir utfordret av universet til å vokse og heve oss et nivå. De fleste vil nok si seg enig i at den serien av formørkelser vi har opplevd det siste halvannet året i aksen Jomfru-Skytte, har tvunget oss til å gjøre nettopp det. De fleste av oss har befunnet seg i en situasjon hvor vi har måttet stille spørsmålstegn ved det meste i livet vårt. Kanskje har vi følt oss kallet til å gjøre en dramatisk endring som å bytte karrierevei, eller flytte til en ny by. 

Et nytt kapittel er i ferd med å avsluttes med lørdagens solformørkelse og nymåne i Skytten, og vi kan starte å se fruktene av det arbeidet vi har gjennomgått. En nymåne formørkelse har sterk energi for å manifestere, så gjerne begynn nå med å tenke over hvilke intensjoner du ønsker å sette for den ny månesyklusen, sannsynligheten for at de blir oppfylt er nemlig stor. En formørkelse rundt nymåne har alltid blitt sett på som mektig, og i gamle dager ble det sett som en tid da vår karmiske gjeld ble innhentet.

Ikke bare representerer denne solformørkelsen slutten på en eclipse syklus, det er også den siste nymånen vi får i 2021, så den markerer en avslutning på mer enn et nivå. Ta deg derfor ekstra tid i dagene opp mot nymånene til å sende gode tanker til det du er takknemlig for dette året, samt bli bevisst de tingene som ikke lenger har plass i ditt liv.

Neptun

Nye sannheter og innsikter vil kunne vise seg med lørdagens nymåne og solformørkelse, så stol på din egen intensjon og skap rom for å lytte innover. Neptun er aktiv under denne formørkelsen, planeten for spiritualitet og intuisjon. Det sies at når Neptun er nærværende vil vi ha muligheten til å se en dypere sannhet og ny informasjon kan utfolde seg for oss.

Lytt innover, la din intensjon guide deg, og trekk til deg sansene for å unngå å bli trukket i alle retninger. Din indre intensjon er den sterkeste guiden du har og den fortjener å lyttes til. Skytten representerer også elementet ild (les mer om hvordan elementene påvirker oss her), og ild har kraften til å transformere. Skygger om til lys, og utfordringer om til muligheter. I tillegg kaster ilden lys over mørket og vil derfor hjelpe oss å se sannhetene som utfolder seg ennå tydeligere.

Ønsker du å lære ennå mer om desembers fullmåne og solformørkelse, kan du bli med Iselin på virtuell måneseremoni torsdag, 2.desember, kl. 20. Her vil du i tillegg til å lære mer om energiene som er i sving, få mulighet til å jobbe med refleksjonsspørsmål som vil hjelpe deg å finne klarhet og innsikt. Du kan melde deg på her

 

Close

Syklus skjema for å logge syklusen din!

Fyll inn navn og e-post, så kommer skjemaet på mail.

Du blir også en del av vår magiske e-post liste og vil få tilsendt inspirasjon, informasjon og visdom rundt spennende temaer gjennom vårt nyhetsbrev. 

Vi snakker syklus, feminine energier, journal prompts for å jobbe innover, nyheter, eksklusive tilbud og rabatter.

Vi sees i innboksen 💌