Hvordan virker planetene inn på ukedagene?

Planetene og ukedagene

Ukedagene styres og påvirkes av planetene. Dette er noe du kan bruke til å planlegge uken din. Et tips kan være å skrive dette inn i kalenderen, slik at du har oversikt over hvilken energi som styrer hver dag. Prøv det ut selv, og se hvordan det fungerer for deg.

Siden hver ukedag styres av en planet i universet som har et sett med egenskaper, kan det å ta disse i bruk på rett dag være en fin måte å planlegge dagene sine. Hver dag er igjen representert av en farge, hvor vi kan bruke eteriske oljer på de gitte dagene, for å forsterke vibrasjonene og energiene.

Her vil du finne en oversikt over ukedagene, og hvilke aktiviteter som passer å gjøre på hver av dem.

 

Mandag – Månen

Mandager holder yin-energi, og representerer det «å være». Dette er dagen for å ta frem dine kreative evner, og se innover i deg selv. Der finnes det mange skjulte skatter!

Finn frem malesakene, skap noe nytt eller uttrykk deg skriftlig. Hvis du lytter, hva ber ditt innerste deg om å skape i dag? Om du hører godt etter, så får du svaret.

Mandag er feminin og emosjonell, og er den perfekte dagen for å gi til deg selv, åpne opp og la kreativiteten og skapelsesgleden flomme.

Oljer fra hvite blomster som jasmine og neroli.


Tirsdag – Mars

Tirsdag er tilknyttet den maskuline planeten mars, og representerer dens lidenskapelige energi. I dag er dagen for effektivitet og administrativt arbeid. Kanskje har du noe regnskap du skulle ha gjort?

Innflytelsen fra mars gir masse energi og fokus, og lar oss få ting unagjort. Energien tirsdager holder, er fin for å kanalisere mot de tingene du vet krever en del av deg. Fokuser derfor på tyngre arbeidsoppgaver i dag.

Husk at jo mer effektiv du er, jo kortere tid bruker du på disse litt kjedelige oppgavene, så det blir vinn-vinn!

Oljer fra røde blomter som rose.

 

Onsdag – Merkur

Om du kan velge når du skal legge det viktigste møtet denne uken, er onsdager en sikker vinner.  Det er i dag du bør holde foredrag, ta viktige telefoner og presentere foran er forsamling.

Om du prøver å selge noe, så prøv å få kontakten signert i dag. Merkur representerer kommunikatoren, det intellektuelle og det tenkende.

Bruk disse energiene godt, og kommuniser med selvsikkerhet i dag!

Oljer fra gule, lilla eller oransje blomster som ylang ylang og helicrysm.

Torsdag – Jupiter

Jupiter er den ekspansive og morsomme av planetene, og representerer flaks og overflod! Skal du tippe lotto eller trenger å ha ekstra hell med deg, så er torsdag dagen.

Torsdager inviterer oss til å planlegge, tenke stort, sette mål og visjoner, og til å utvikle nye ideer. Energien fra Jupiter gjør dagen perfekt for å lære nye ting og studere.

Oljer fra blå, lilla eller grønne blomster, som clary Sage eller lavendel.

Fredag – Venus

Fredag er dagen for hjemmekontor, næring og for å fullføre prosjekter du begynte å denne uken. Hva med å sette deg på en kafé, ta lunsjen ute og bryt opp mønstrene litt?

Fredag er en sosial dag, og er fin for å fokusere på kjærlighet. Både den romantiske kjærligheten, men også den til venner og livet generelt.

I dag bør du stelle deg litt ekstra, kle på deg noe du føler deg fin i og ta deg selv ut på en date. 

Oljer fra rosa blomster som geranium og magnolia.

Lørdag – Saturn

Lørdag inviterer oss til å ta ansvar, være proaktive og organisatoriske.

Dette er dagen for å gjøre alt det du ikke rakk gjennom uken og komme ajour. Det er også fint å planlegge den kommende uken i dag.

Se deg rundt i hus og hage og se hva som må gjøres. Kanskje støvsuger og vaskekost får komme frem, eller kanskje hagen trenger litt stell? Om du er student bør du se gjennom og forsikre deg om at du har gjort det du skal.

Pynt opp hjemme med lilla blomster i dag.

Søndag – Solen

Solens påvirkning tar frem de maskuline energiene. I dag handler det om «å gjøre». Søndager holder mye energi, og i dag er en fin dag for å vende blikket utover.

Yang-energien holder ego og identitet, men også generøsitet, ydmykhet og kjærlighet. Dette er dagen for å jobbe med deg selv og din personlighet, og for å uttrykke deg.

Ikke misforstå denne yang-energien for å løpe rundt og gjøre masse - bruk energien på deg selv, refleksjon og hvile.

Gule blomster kan lyse opp søndagen.

En annen veldig spennende form for ukesplanlegging er å legge opp ukene etter hvor du er syklusen din. Dette kan du lære om i boken Feminin flyt: syklusmagi for nybegynnere

 

 

 

 

 

Close

Syklus skjema for å logge syklusen din!

Fyll inn navn og e-post, så kommer skjemaet på mail.

Du blir også en del av vår magiske e-post liste og vil få tilsendt inspirasjon, informasjon og visdom rundt spennende temaer gjennom vårt nyhetsbrev. 

Vi snakker syklus, feminine energier, journal prompts for å jobbe innover, nyheter, eksklusive tilbud og rabatter.

Vi sees i innboksen 💌