ISELIN LARSEN

Feminin flyt

Syklusmagi for nybegynnere

 

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å leve mer i takt med deg selv og naturen rundt deg. Boken er en invitasjon til å lytte til kroppen, ta flere pauser og leve mer i flyt. Sånn at du kan bli tryggere, sette grenser og sette deg selv først, kanskje for første gang på lenge.

Bestill Feminin flyt her!

Les mer om boken 

Denne boken viser deg en mer syklisk måte å leve på, så du får en bedre balanse mellom det feminine og maskuline, og dermed også en bedre balanse mellom å “være” og “gjøre”.

  • Planlegg måneden din etter syklusen, lær deg å veksle mellom «være» og «gjøre».
  • Finn en ny form for feminin og syklisk selvutvikling, hvor månen blir din viktigste veileder og du unngår at prosjekter blir et evig jag.
  • Skap nye og bærekraftige rutiner og ritualer, slik at du kan lage deg et liv som føles overkommelig og mer bærekraftig på lang sikt.
  • Bli kjent med deg selv og andre gjennom de fire elementene ild, jord, luft og vann.

Kvinner har siden tidenes morgen levd i takt med naturens og sin egen syklus, men ett sted på veien mistet vi denne koblingen. Det moderne samfunnet er bygget etter maskuline verdier, og etter den mannlige syklusen. Dette har gjort kvinner stresset, hodestyrt og frakoblet sin egen kropp.

Feminin flyt viser deg veien tilbake til deg selv. Til gammel visdom, som du kan bruke i din moderne hverdag. Dette er en praktisk og jordnær tilnærming til naturens og kvinnens syklus, spiritualitet og de feminine energiene. Velkommen til et syklisk liv!

 

Kjøp boken her!

En sniktitt på innsiden av boken..

..full av illustrasjoner, sjekklister, bilder, QR-koder, tips og triks!

Forfatteren bak Feminin flyt

 

Iselin Larsen

Etter å ha levd i det maskuline, hodestyrte, harde og firkantede i tretti år, kjente Iselin at nok var nok. Hun målte sin egen verdi i hvor produktiv hun var, ante ikke hvordan hun skulle hvile, og følte seg frakoblet egen kropp og syklus.

Hun kjente at hun måtte gjøre noe annerledes for å komme ut av hodet, og for å kvitte seg med stress, triggere og det evige jaget hun satt fast i. Det ble starten på en transformerende reise gjennom sykluser og feminine energier.

Gjennom kurs, foredrag og innhold på sosiale medier har Iselin hjulpet og inspirert tusenvis av kvinner til å leve mer syklisk og feminint. Hun har mange spennende prosjekter og konsepter planlagt for tiden fremover. Følg med på iselinlarsen.no for å lære enda mer om det sykliske livet. 

Kjøp Feminin flyt her!

"

Har du lett etter en praktisk åndelig 101 der hele kroppen er med? Iselin har guiden!

Ida Jackson