HEMMELIGHETEN BAK ET SYKLISK LIV

Indre ro og trygghet. Kontakt med kroppen og intuisjonen.

HBS er nå stengt for påmelding!

Sett deg på uforpliktende venteliste, og vær den første som får beskjed når det skjer noe nytt!

Har du presset kroppen din, og gått på akkord med intuisjonen og ditt indre alt for lenge?

Ved å presse deg selv for hardt, leve for mye i hodet og det maskuline, ignorere dine feminine energier og kroppens fantastiske signaler? Lær deg en metode for å leve mer i takt med din egen og naturens sykluser. En helt ny form for autentisk selvledelse.

Din indre reise

Gjennom seremonier, ritualer og refleksjoner, vil du bli med på en reise innover i deg selv og din egen kropp.

Seremoniene er noe av det deltagere får flest a-ha opplevelser med. Seremoniene er kraftige og vi går dypt inn i ulike tema for emosjonelt arbeid og utvikling.

For å utvikle oss og vokse, må vi våge å se på skyggesidene våre, være ærlig med oss selv og jobbe på et dypere nivå. Dette gjør vi sammen på HBS!

Du er god nok

Bli bedre kjent med deg selv gjennom å ta tilbake gammel og glemt visdom som kvinner har brukt i tusenvis av år.

Når du bli kjent med deg selv på denne måten får du kjenne på at du er god nok, fordi du er unik.

Du lærer å stole på deg selv på en helt ny måte, styrke intuisjonen og kontakten med alt rundt deg. En metode for  å leve mer i flyt.

Din feminine reise

For å tre ut av det maskuline, harde og patriarkalske samfunnet vi lever i, må vi invitere inn de feminine energiene. 

Dette vil gi bedre flyt i hverdagen, en tillit til at alt skjer til riktig tid, mindre behov for kontroll og stress, samt mer krativitet og femininitet

Du vil sitte igjen med en tydelig forståelse av hva det vil si å leve i det feminine, med konkrete verktøy du kan bruke for å skape balanse i hverdagen. 

Hei, jeg er Iselin og jeg har vært der du er i dag.. 

Jeg levde i mange år på akkord med kroppen min, og styrte livet via hodet. I dag tar jeg hensyn til kroppen min, lytter til intuisjonen og har lært meg verdien av hvile.

Ved å koble meg på min egen og naturens sykluser, gikk jeg fra stress og autopilot, til indre ro og overskudd.

Feminint lederskap, intuisjon, en god dose energi og ild, samt et brennende engasjement for sykluser, kvinnehelse og sterke søsterskap - det er meg kort oppsummert. 

Vi er natur og derfor kan vi, ofte enklere enn vi tror, finne tilbake til kontakten med naturen og egen kropp. Vi må bare vite hvordan.

Dette kurset er laget for deg, for at du skal få verktøy til å styrke deg selv, få tilgang til dine indre ressurser og feire hvor unik og magisk du faktisk er! 

Sammen skal vi ta tilbake kraften i egen kropp og eget liv ved hjelp av naturens elementer og sykluser.

Velkommen til et syklisk liv!

Jeg er klar 😍

"Jeg har lenge siklet på HBS, og kurset har endret så mye i meg. Jeg opplever at jeg har blitt tryggere i meg selv, stoler mer på meg selv, lytter mer til kroppen og dens signaler. Sitter du på gjerdet og lurer på om dette er rett for deg? Ta steget. Det er på tide å gjøre noe utelukkende for deg selv. Og tro meg - du kommer ikke til å angre. Du kommer inn i et fellesskap med herlige damer i alle aldre som også ønsker å lære mer om seg selv. Det å være en del av et sånn fellesskap er utrolig verdifullt. Jeg unner deg tiden sammen med Iselin."

Malin
Tidligere kursdeltager

🧙🏼‍♀️ Over 100 damer har gjort det før deg!

Og nå er det din tur - til å leve i takt med din indre, månens og naturens sykluser.

✨ GJØR DEG KLAR FOR ET DYPDYKK INN I DEG SELV ✨

Du får lære deg hvordan du skaper deg uker, måneder og hverdager som passer for deg. Som gir DEG noe. Som gjør at du føler deg bra, og kan være på plass i kroppen din. Dette vil å gjøre det lettere med andre ting som f.eks. å skape seg en morgenrutine, eller sette grenser og gjøre det du var ment til å gjøre. Ikke bry deg om hva andre syns, fordi du vet hva du trenger og det er en styrke.

MODUL 1. Forberedelser - velkommen til kurset, bevisstgjøring rundt det å følge månens og vår egen syklus.

MODUL 2. De fire elementene - ild, jord, luft og vann sine egenskaper i deg. Hvordan skape balanse i hverdagen ved hjelp av naturen, interiør, farger o.l.?

MODUL 3. Vår egen indre syklus - jobb med og ikke mot din egen kropp, lær om alle fasene i din syklus og hvordan dette påvirker deg i hverdagen.

MODUL 4. Det feminine skiftet - feminin og maskulin balanse, ta tilbake sin feminine kraft og vekke gammel visdom til live.

MODUL 5 + 6. Personlig astrologi - vi dykker ned i ditt unike fødselskart, dine "fabrikkinnstillinger", som sier mye om hvordan du håndterer livet, dine positive sider og dine skyggesider. Bli kjent med deg selv på et helt nytt nivå!

MODUL 7. Månens syklus - fire ulike faser for en helt ny form for syklisk selvutvikling, samt en metode for å følge sin egen syklus dersom man av ulike grunner ikke blør eller er i overgangsalderen. 

MODUL 8. Måneseremonier - jobb med ny- og fullmånen, hold dine egne måneseremonier alene eller med andre, hvordan påvirker astrologien ny- og fullmånen?

MODUL 9. Kropp/Sinn/Ånd - hvordan alt henger sammen i et holistisk perspektiv og hva kroppen trenger for å ha det bra i hverdagen.

BEVISSTHET, VISDOM OG SELVLEDELSE

Kurset hvor du lærer det elementære om kroppen og naturen som alle burde visst, men alt for få vet. 

Hva er inkludert i HBS?

9 moduler + bonuser!

Hver uke slippes en ny modul, med tilhørende e-bok og refleksjonsoppgaver.

Du har likevel tilgang til kurset ut 2021, og dermed god tid til å komme gjennom stoffet.

LIVE måneseremonier

Vi samles for felles ny- og fullmåneseremoni, hvor vi jobber sammen på et dypt nivå. 

Vi har felles meditasjon og skriveøvelse. Ved nymånen setter vi intensjon og ved fullmånen har vi gi-slipp rituale.  

LIVE spørresirkler

Spørresirklene har vi annnehver uke gjennom 12 uker. 

Dette er stedet å stille spørsmål, få støtte og veiledning når du "står fast" eller bare bli bedre kjent med de andre deltagerne.

BONUS OG GJESTEFORELESERE

Som om ikke det var nok får du også tilgang til unike bonuser med dyktige gjesteforelesere som er spesialister innen sitt felt.

Tarot og orakel kort

Hvordan bruke tarot og orakel kort som guiding og et verktøy for å bli mer intuitiv i hverdagen? En spennende gjesteforelesning med Kristine Kotte-Eriksen, som er intuitiv tarot leser

40 siders e-bok

Du får en e-bok spekket med inspirasjon, oppsummeringer og kanskje det viktigste; refleksjonsoppgaver til hver modul, for dypere integrering av det du lærer på kurset.

Krystaller og røkelse

Hvordan bruke krystaller og hvilke krystaller skal du velge? Hvor finner du bærekraftige krystaller? En gjesteforelesning med Mona, som driver av krystallbutikken Moore Universe

Få mer ut av livet med syklusene!

Sykluser og sesonger

Vi er natur og påvirkes av det som skjer rundt oss på mange ulike plan. Livet, naturen og mennesker er sykliske, ikke linært, selv om det er slik vi lever i dagens samfunn.

Når vi lytter til kroppen og blir bedre kjent med vårt indre - da styrker vi oss selv både fysisk, mentalt og emosjonelt.

I det sykliske slapper vi mer av mer oss selv, samtidig som vi har mer å gi når vi virkelig trenger å være "på". Det er self-care på høyt nivå!

Det feminine skiftet

Vi lever i et firkantet og maskulint samfunn hvor maskuline energier lenge har vært sett på som det vi trenger for å lykkes

Men i samfunnet i dag vokser det frem et feminint skifte, hvor det feminine får ta større plass for å skape balanse i samfunnet. 

Ved å balansere det feminine og maskuline, kan vi oppleve en ny måte å leve livet vårt på. Med større forståelse for at livet ikke trenger å være en kamp for å lykkes.

 

Bli en del av vårt felleskap du også 💛

Not finding what you need in our premade sections? Use Custom Content to create your own layout.

Close

50% Complete

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.