MAGIEN I DET FEMININE

Feminine energier - din kropp, din syklus, din seksualitet. 

Kurset for deg som vil bli tryggere, styrke selvfølelsen, få kontakt med kroppen og syklusen din.

Kropp & seksualitet

Alt for mange liker ikke kroppen sin og er ukomfortabel med seg selv. Kvinnens kropp og seksualitet forbindes ofte med skam, misnøye, flauhet, stigma og press. 

På dette kurset vil du bli introdusert til en mer feminin seksualitet og nytelse, samt få verktøy for å komme i kontakt med din egen kropp, like deg selv bedre og få et mer avslappet forhold til intimitet. Ta tilbake din feminine og seksuelle kraft, stol mer på deg selv og ikke minst, bli tydeligere i kommunikasjon med din partner. 

Stillhet & meditasjon

Stillhet & meditasjon er veien til vår egen kropp og healing. Det er veien ut av hodet, inn i hjertet og intuisjonen. Det er en fantastisk måte å vekke sin egen kropp, være mer tilstede i hverdagen og et verktøy for mer nytelse.

Meditasjon trenger ikke å være vanskelig, og her får du tilgang til guidede meditasjoner du kan lytte til så mange ganger du vil. Du får også tilgang til en unik feminin yogatime som passer til alle nivåer og som gjøres intuitivt med øynene lukket. 

 

FAM & kvinnens syklus

Fertility Awarness (FAM) kan brukes av alle, gjennom hele livet. Du kan bruke det som et verktøy for å bli bedre kjent med din egen kropp og syklus, som hormonfritt prevensjonsmiddel eller som et verktøy for å bli gravid. 

På dette kurset vil du få en introduksjon til FAM, men fremfor alt vil du lære deg ting du ikke ante om din egen kropp, helse og syklus. La syklusen være et tegn på god helse, istedenfor noe som tynger deg, irriterer deg eller som du gruer deg til. 

If you cannot face directly into your sexuality,

You will never discover your true spirituality.

Your earthy spirit leads to discovering your heavenly spirit.

Look at what created you to discover what will immortalise you.

- Hsi Lai

STERKE KVINNER SOM STYRKER KVINNENE RUNDT SEG

Lær av de beste når du skal utforske ditt indre, kroppen din og seksualiteten din. Du vil få støtte underveis gjennom live coaching og veiledning på spørretimer.

Monica Josefine Hjelle

Tantrisk massør og veileder
monicajosefine.com

Monica har jobbet som Inner Life massør og terapeut i Bergen, Oslo og Porsgrunn siden 2015. Hun jobber med den maskuline og feminine balansen, seksualitet, kropp og sensualitet.

Monica er en vakker sjel som Iselin fikk behandling av høsten 2020. Etter timen ble de sittende å prate, og Iselin ble så inspirert av Monica at hun visste at dette var en dame hun måtte samarbeide med i fremtiden. 

Den visdommen og erfaringen vi får ta del i gjennom kurset er helt unik. 

Iselin Larsen

Grunnlegger av Urban Essentials
urbanessentials.no

Iselin har hatt stor suksess med sitt online kurs Astrologi, Elementer & Sykluser, og dette kurset er en fordypning i to av modulene fra hennes første kurs. 

Iselin er en pådriver for det feminine skiftet. Hun jobber for den feminine og maskuline balansen i samfunnet og for at kvinner skal få ressurser og verktøy for å finne tilbake til seg selv, bli trygg og lytte til kroppen sin.

Hun er utdannet yogalærer, kostholdsveileder og coach, og har i mange år jobbet med eteriske oljer.

 

Emelie Fredriksson

FAM instruktør
cykelklok.com

Emelie har jobbet som instruktør i Symtotermal Dobbeltsjekk-Metoden siden 2019.

Hun brenner for å informere og inspirere andre kvinner til å få bedre kontakt med egen kropp, bruke sin egen syklus som et tegn på helse og til å velge hormonfri prevensjon (FAM). 

Det finnes svært få i Skandinavia som underviser i fertilitetsforståelse, og Emelie er en av dem. Vi er veldig heldig som får ta del i hennes kunnskap gjennom dette kurset.

"Jeg tok Iselins kurs "Hemmeligheten bak et sykliske liv" våren 2021 og jeg syns det er litt vanskelig å summere opp kurset. Virkningene av kurset rett og slett har bragt med seg så mye positiv endring og selvutvikling for min del, at jeg synes det er vanskelig å sette ord på det. Jeg føler meg som er nytt menneske jeg. Som om jeg har fått en helt ny start, på et nytt og bedre kapittel i min eksistens. Derfor meldte jeg meg på "Magien i det feminine" med en gang det ble lansert, fordi jeg er klar for å bli enda bedre kjent med denne nye meg. Og det gleder jeg meg til! "

Bente
Tidligere kursdeltaker

HVA FÅR DU PÅ DETTE KURSET?

Du får tilgang til online kursportal hvor du vil finne samtlige moduler og bonuser tilgjengelig.

1. Forberedelser og kvinnehelse - Kvinnens historie, kvinnehelse, kvinnens underliv og seksualitet, samt kvinnelige hormoner. 

2. Feminine energier - balansen mellom det feminine og maskuline, arketyper og de feminine elementene.

3. Stillhet og emosjonell healing - veien innover - styrk dine emosjonelle muskler og bruk stillhet som et verktøy for tilstedeværelse og kontakt med egen kropp. 

4. Intimitet og kropp / Monica Josefine Hjelle - Bli venn med kroppen din og nakenhet. Kom ut av hodet og inn i kroppen. 

5. Seksualitet og sensualitet / Monica Josefine Hjelle - Intimitet, nærhet og nytelse, en mykere og feminin seksualitet, samt samspill med partner. 

6. Kvinnens syklus - hvorfor FAM? / Emelie Fredriksson -  Syklus, PMS, hormonell prevensjon - hva med syklus og kropp vanlig er ikke nødvendigvis normalt.  

7. Introduksjon til FAM - Hvordan og når? / Emelie Fredriksson - Forutsetninger for FAM, biomarkører, temperatur og utflod. FAM gjennom hele livet og kommunikasjon med partner.  

8. Verktøykassen og oppsummering - Hvordan ta med seg den nye kunnskapen og visdommen inn i livet på best mulig måte? 

BONUS

Som om ikke de åtte spennende modulene var nok får du også tilgang til bonus materiale!

Feminin yoga

En times feminin yoga med en av Norges mest erfarne yogalærere, Jannicke Wiel, grunnlegger av Oslo Yoga. 

Syklus kart

Last ned et nydelig kart du kan bruke hver måned for å logge og bli kjent med din egen syklus gjennom FAM prinsippene. 

Meditasjoner

Tre ulike guidede meditasjoner for å få kontakt med kroppen, livmor og eggstokker, hjertet og ditt indre. 

Spesialpakke i en begrenset periode, for deg som har tatt Hemmeligheten bak et syklisk liv.

Verdi: 11 950,-

4 950,-

Husk å bruke rabattkoden din!

• Tilgang til kursportal med videoer og moduler, hvor du har muligheten til å lytte til moduler og meditasjoner som en podcast ut 2021. 

• En unik e-bok med refleksjonsoppgaver og materiell fra de ulike modulene. 

• Tilgang til alle bonuser. 

 

NB: Med denne rabatten tar du kurset på egenhånd og i eget tempo. Det blir ikke lagt opp spørretimer eller FB gruppe for kurset, men du kan alltid spørre Iselin underveis om du trenger hjelp/støtte.

Meld deg på her!

TRYGGHET, SELVFØLELSE, KROPP OG SENSUALITET.

Få større forståelse og aksept for deg selv og kroppen din. Sammen tar vi knekken på skammen. 

Close

50% Complete

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.