Er du klar for en mykere og mer feminin livsstil?

For emosjonell utvikling? 


Hvor du lever syklisk, sprenger grenser og healer dine skyggesider?


Jeg er så glad for at du er her, og håper at Passasjen kan være riktig for akkurat deg - slik som den har vært for meg, gjennom mange år med healing og utvikling.

Iselin 🤍

Finn din feminine flyt i fellesskap med andre kvinner.

La meg lede deg gjennom Passasjen. 


Vi har alle triggere, begrensende tankemønstre, blokkeringer, frykter og ting som holder oss tilbake og styrer mye av livet vårt.

Vi har alle travle liv, hvor ting går "i ett" og vi lever mye i hodet.

Forskjellen er hva, eller om vi gjør noe med det.


Noen velger offerrollen, og skylder på andre heller enn å ta ansvar for eget liv. De klarer ikke å gi slipp, og velger det samme igjen og igjen.

Andre velger å gjøre noe annerledes, fordi de innser verdien i enden av Passasjen. For hver trigger man knekker, føles livet litt deiligere og lettere å leve!

Jeg er et levende eksempel på at man kan bryte mønstre, heale og bli fri fra sine skyggesider, til tross for en trøblete oppvekst hvor triggere, frykt og blokkeringer har dominert.

Selv kommer jeg tilbake til Passasjen igjen og igjen. For nye områder i livet. Men med en ny styrke og nye innsikter. 


Med det sykliske og feminine som støttespillere, kommer jeg nærmere den jeg er ment å være og mitt autentiske jeg. Jeg tar bedre valg for meg selv og setter tydeligere grenser, men er samtidig mer åpen og sårbar enn jeg noen gang har vært.

Å gå gjennom Passasjen er ikke smertefritt, men for hver gang blir det litt lettere, fordi det skjer magiske oppgraderinger som vi aldri ville vært foruten. 

Uansett hvor du kjenner du har utfordringer: på hjemmebane, personlig, i relasjonene dine, på jobb, emosjonelt eller andre områder - kan min metode og disse verktøyene hjelpe deg.


Ta en sjans og ta deg selv på alvor. Gjør jobben, og gjør den ordentlig. 


Gled deg til å komme ut på andre siden, med en ny styrke og bevissthet!

For deg som er klar for å gjøre jobben..

..gjennom det neste året!

Første passasje
Lev syklisk i de feminine energiene.


〰 Koble deg på kroppen din 〰


Syklusen er det viktigste vi har for å koble oss på kroppen, intusisjonen og det feminine. Samtidig henger den tett sammen med kroppen og seksualiteten. 

Andre passasje
Skap feminine ritualer og rutiner.


〰 Mer stillhet og pauser 〰


Selvutvikling og verktøy er lite verdt uten gode rutiner. Dessverre er mye av selvutviklingen der ute firkantet, maskulin og streng. Her får du lære det motsatte. 

Tredje passasje
Feminin healing
og flyt.


〰 Gi slipp på kontrollen 〰


Ekte frihet er frihet fra triggere, og den viktigste jobben vi gjør i livet er å heale våre gamle mønster. Uten dette gjør vi samme feil igjen og igjen - men det stopper her. 

⏳ Passasjen er stengt for påmelding ⏳

Få beskjed når Passasjen åpner igjen for påmelding!

Hold meg oppdatert!

Over 60 damer fra hele landet jobber jevnt og trutt i Passasjen. Er det din tur nå? 

En liten hilsen fra Iselin 

 

En dragning mot det feminine og sykliske.


Fordi du er lei av det maskuline, hodestyrte, harde og firkantede. Lei av å være "bakpå" i eget liv og ikke kunne være hele deg.  

Jo lenger du utsetter din egen healing, jo lenge utsetter du din indre frihet og ro.

Start på din passasje i dag. Det finnes ingen "riktig" tid for å starte, og du blir aldri "klar".


Jo lengre du utsetter dette arbeidet, jo lengre stanger du i dine gamle mønster.

Jeg vil vite mer!

Første passasje - Feminin syklus og livsstil

Syklusen er det viktigste vi har for å koble oss på kroppen, intusisjonen og det feminine.  Det er her du lærer deg å ta hensyn til deg selv, opplever flyt og balanserer mellom "være" og "gjøre". Noe som igjen er grunnleggende for videre healing og indre arbeid. 

Andre passasje - Feminine ritualer og rutiner

Selvutvikling og verktøy er lite verdt uten gode rutiner. Dessverre er mye av selvutviklingen der ute firkantet, maskulin og streng. Her får du lære det motsatte. En ny måte å leve i takt med deg selv, månen og naturens sesonger. I en syklisk selvutvikling, hvor du kan leve autentisk og være hele deg. 

Tredje passasje - Feminin healing og flyt

Lar du triggere, frykt og begrensende tankemønster stoppe deg? Har du stagnert eller føler du deg blokkert? Vi kommer ikke videre i livet om vi ikke jobber innover, ser på våre skyggesider og gir slipp på det gamle. Her skal vi lære hva som egentlig skal til for å gi slipp og heale gamle mønster. 

Passasjen  


En veileder og guide for det du trenger å jobbe med, uansett livsromåde. 


Hvor alt går i sykluser og sesonger. For sånn er jo livet. Og sånn er også healing. Men for hver gang vi kommer gjennom Passasjen med et nytt gjennombrudd, blir neste runde lettere og bedre. Og livet blir bedre. Digg, eller hva? 

 

Dette er det jeg trenger!

Malin om Passasjen:

I alle år har jeg "banket" meg selv for å ta pauser. Levd i en skikkelig maskulin energi der produktivitet = verdi.

Nå jobber jeg med å finne andre ting med meg selv som gir verdi enn produktivitet og prøve å være noen jeg ikke er. Ved å ta hensyn til syklusen føler jeg at jeg respekterer meg selv mer rett og slett. 

Nå setter jeg av tid til å lytte innover og koble kropp og sjel sammen igjen, etter at de har vært separert over laang tid.

Sakte, men sikkert, klarer jeg å akseptere at kroppen trenget hvile i perioder. Anbefaler virkelig å bruke tid til å tracke syklusen sin, og bli kjent med kroppen på denne måten.

Dette er sååå lærerikt! 

Fra trigget til.. fri

Fra blokkert til.. åpen

Fra maskulin til.. feminin

Fra frykt til.. sårbarhet

Fra lineært til.. syklisk

Fra usikkerhet til.. trygghet

Fra jag og stress til.. indre ro

 

Hvor lenge skal du vente?

Jeg er ferdig med å vente!

Spørsmål og svar! 

Hvordan navigere passasjen?

⭐️ Det anbefales å starte med første passasje, som er grunnleggende. Andre og tredje passasje kan du komme tilbake til igjen og igjen gjennom det neste året. 

⭐️ Du får tilgang til alt materiale med en gang, men dette er ikke et kurs du raser gjennom og sier deg ferdig med. 

⭐️ Du navigerer deg gjennom korte videoer, lydfiler, refleksjonsoppgaver, meditasjoner, skriveøvelser og visualiseringer. 

⭐️ Du kan gå gjennom passasjene på hvert livsområde, blokkering eller trigger du har - for å skrelle lag etter lag gjennom det neste året. 

⭐️ Da begynner det indre arbeidet å bli juicy!

Se eller lytt til videoer og inspirasjon

Dette er ikke et kurs med 60 minutters videoer. Men korte, enkle og presise videoer og lydinnspillinger, med akkurat det du trenger for din vekst. Ingen tomprat - kun konkret inspirasjon og informasjon!

Visualiseringer og meditasjoner

I hver passasje finner du visualiseringsøvelser og meditasjoner som du kan bruke for å gå enda dypere. Gjennom dette vil du få tak i ting i underbevisstheten du ikke tidligere har vært bevisst. 

Refleksjonsoppgaver og skriveøvelser

Mellom videoer, lydfiler, visualiseringer og meditasjoner kommer det jevnlige refleksjonsoppgaver, spørsmål og skriveøvelser. Her integrerer du det du lærer, og plasserer det i ditt eget liv - for maks resultater!

Personlig eller business? Ja takk, begge deler!


Personlig og profesjonell utvikling er ikke to separate ting. De henger tett sammen og påvirker hverandre hele tiden. Uansett hvor du står fast kan du bruke passasjen for vekst og gjennombrudd!

Står du fast personlig eller på et spesifikt livsområde? 

Blir du lett trigget og er mye sliten? Har du nok med å bare komme deg gjennom dagene eller har du noen mål som du aldri får fullført?

Står du fast på jobb eller som gründer?

Har du stagnert og kommer ikke videre? Eller har du en drøm som du ikke tør å gå for? 

To områder som er dypt koblet sammen. 

Der du står fast personlig, er som regel der du blir stående fast i arbeidslivet. Det handler om din selvverd, din frykt og dine triggere. Og når du jobber deg gjennom et område privat, viser dette seg også på jobb. 

Du kan ta med deg akkurat det du trenger å jobbe med gjennom passasjen. Når noe forløses på ett område, forløses det på alle områder. 

Hei, mitt navn er Iselin

..og jeg gjør denne jobben hele tiden. Igjen og igjen! 


Et liv hvor vi konstant blir trigget, styres av frykt og begrenser oss selv i hverdagen, er ikke et liv vi ønsker å leve. 

Likevel gjør de aller fleste det.

Noen tror ikke at de kan gjøre endringer til det bedre, mens de fleste vet rett og slett ikke hvor de skal starte. 

Fjellet av "ting å ta tak i" blir for høyt, og man mangler gode teknikker for å gjøre jobben.

Nå vil jeg vise deg hvordan jeg har jobbet, gjennom Passasjen - hvor du endelig kan få en feminin og syklisk metode for å heale dine mønster. 

Passasjen er en no-brainer. En liten investering for stor vekst - tilgjengelig for alle. Fordi healing er for alle.

Lurer du på noe om Passasjen? Send meg en melding på Instagram!