Personvernerklæring

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss 

Informasjonen du gir når du kjøper kurs er trygg hos oss, og blir ikke delt videre. Vi bruker verifisert kortbetaling og krypterte betalingsforbindelser, noe som gjør at kortinformasjonen din er trygg.

PERSONVERN

PERSONVERNERKLÆRING

Du har rett til personvern, og det er viktig for oss i iselinlarsen.no. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvilke data vi behandler, hvordan vi samler den inn og hvilke rettigheter du har. Personvernerklæringen er satt opp i henhold til personopplysningsloven og GDPR. Hvis du har spørsmål, eller om noe føles uklart ber vi deg ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du under punktet “Kontakt oss”. Denne erklæringen gjelder bruk av nettsidene våre, informasjon du legger igjen, samt data vi får fra andre kilder som nyhetsbrev eller tredjeparts-kilder.

I tillegg til denne erklæringen gjelder også vår cookie policy og egne vilkår for bruk av våre tjenester.

Kontakt oss

Iselin Larsen er daglig leder i Iselinlarsen.no, og ansvarlig for behandling av personopplysninger. Hvis du har spørsmål rundt personvernreglene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen nedenfor. 

[email protected] 

www.iselinlarsen.no

Når lagrer vi informasjon om deg?


E-postlister:

På nettsiden vår kan du melde deg på vårt ukentlige nyhetsbrev med gratis informasjon om vår indre syklus, måneseremonier, elementer, stjernetegn, oljer og lignende temaer. Du kan enten registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å motta f.eks et pdf dokument eller en e-bok.

Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende til deg. Om du melder deg på nyhetsbrevet vårt, vil du motta ukentlig e-post med inspirasjon fra oss. Vi bruker Kajabi for å sende ut denne type e-post, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av listen. Dette gjør du enkelt ved å klikke på en «avmeldingslink» nederst i e-posten du mottar.

Kurs du kjøper fra iselinlarsen.no

Når du kjøper kurs av oss, ber vi deg om å registrere navn og e-post adresse. E-post adressen din vil også være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på kurset ditt.

Som deltaker på våre kurs har du tilgang i hele kursperioden. Du vil få tilsendt e-post i forbindelse med kurset du har kjøpt, som er en del av produktet. Du kan når som helst melde deg av disse e-postene, men husk at vi da ikke får sendt deg viktig informasjon som du får som en del av kurset. Når du er ferdig på kurs hos oss vil du fortsette å få e-poster med tips og inspirasjon, men du har mulighet til å melde deg av når som helst ved å klikke på en «avmeldingslink» nederst i e-posten du mottar.

Dine rettigheter

Hvor kan du se data som iselinlarsen.no har lagret på deg? 

Du kan se disse i «min profil» inne på portalen din. Du kan når som helst be oss sende deg en oversikt over de opplysningene vi har registrert på deg.

Dette gjør du ved å sende oss en e-post til [email protected], og du vil motta en oversikt innen 30 virkedager.

Du kan også når som helst be oss slette disse opplysningene. Det er viktig for oss at du vet at så lenge du er kunde hos oss, så bruker vi disse opplysningene til å følge deg opp best mulig, så vi kan sikre at du oppnår de resultatene du ønsker deg. 

Sletting av data

Som nevnt, kan du når som helst melde deg av e-postlister hos oss. Hvis du har kjøpt kurs eller medlemskap hos oss, har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg. Men, det betyr i så fall at vi ikke lenger har mulighet til å levere deg den tjenesten du har kjøpt, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre nettkurs uten e-postadresse og passord.

Dersom vi har sendt deg en faktura for en tjeneste du har kjøpt fra oss, kan vi ikke slette regnskapsbilag, da vi er pliktig å oppbevare disse i 5 år.

Behandlingstid

Iselinlarsen.no behandler i personopplysningene dine og kjøpsdata så lenge vi har kontraktsmessige forpliktelser, lovpålagte forpliktelser som bokføring nevnt ovenfor, så lenge vi har et aktivt kundeforhold, eller så lenge du ikke har motsatt deg dette.

Du har rett til å kreve dine data slettet når som helst. Ønsker du dette kan du ta kontakt ved hjelp av kontaktinformasjonen øverst i avtalen.

Om sikkerhet

Reglene for bruk og lagring av persondata stiller strenge krav til sikkerhet for å forhindre tap, inngripen eller annen risiko. Iselinlarsen.no forplikter seg til å oppdatere og endre sikringen av dine data i samsvar med utvikling og forbedrede muligheter.

Tilgang til dine personopplysninger 

Personvernlovgivningen er svært streng med tanke på hvem som skal få tilgang til dine personopplysninger. Iselinlarsen.no gjennomfører organisatoriske, tekniske og sikkerhetsmessige tilpasninger av alle tjenester for å sikre at dine opplysninger ikke havner på avveie. Kun personer som jobber for iselinlarsen.no, med behov for tilgang har anledning til å se dine personopplysninger. Utover dette er det strenge krav til hvem av våre samarbeidspartnere som får tilgang til dataen. Dette styres av en egen databehandleravtale mellom oss og våre leverandører.

Våre godkjente databehandlere leverer tjenester som følger.

  • Kundeservice
  • Teknisk leverandør av nettsiden
  • Serverdrift for våre nettsider og online tjenester
  • CRM leverandør for kommunikasjon og lagring av vårt kundeforhold
  • Markedsføringspartnere og tjenester som Facebook får kun tilgang dersom særskilt samtykke er innhentet fra deg
  • Regnskap 

Dine data behandles ikke utenfor grensene av EU eller EØS. Alle våre leverandører etterlever dette sikkerhetskravet. Vi selger eller deler aldri dine persondata med tredjepart utover våre tjenesteleverandører.

I situasjoner der vi blir pålagt av norske myndigheter å utgi personopplysninger gjøres dette i tråd med våre juridiske retningslinjer for utlevering av slik data.

Tredjepartslinjer

Av og til kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på våre nettsider. Disse tredjepartssidene har separate og uavhengige personvernerklæringer. Vi har derfor ingen ansvar for innhold og aktivitet på disse sidene. Vi ønsker å beskytte integriteten på vårt nettsted og ønsker alle tilbakemelding om våre sider velkommen!

Endringer eller oppdateringer 

Iselinlarsen.no forbeholder seg retten til å når som helst endre disse vilkårene så lenge endringene er i tråd med gjeldende lover, regler eller forskrifter. Endringene publiseres på våre nettsider iselinlarsen.no. Ved større endringer, eller endringer som får direkte konsekvens for deg, vil vi først og fremst informere deg gjennom kontaktinformasjonen du har gjort gitt oss.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.