Feminin flyt

Syklusmagi for nybegynnere


Forfatter: Iselin Larsen
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Forlag: Nor Agency
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 978-82-692666-0-3
Pris: 349,- 
Kategori: Sinn kropp og sjel: tanker og praksis

Kjøp boken her!

Omtale

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å leve mer i takt med deg selv og naturen rundt deg. Boken er en invitasjon til å lytte til kroppen, ta flere pauser og leve mer i flyt. Sånn at du kan bli tryggere, sette grenser og sette deg selv først, kanskje for første gang på lenge.

Du lærer å planlegge måneden din etter syklusen, hvor du veksler mellom det feminine «være» og det maskuline «gjøre». Du kan finne en ny form for feminin og syklisk selvutvikling, hvor månen blir din viktigste veileder og du unngår at livets prosjekter blir et evig jag. Du lærer å skape nye rutiner og ritualer, slik at du kan lage deg et liv som føles overkommelig og mer bærekraftig på lang sikt.

Det moderne samfunnet er bygget etter maskuline verdier, og etter den mannlige syklusen. Dette har gjort mange kvinner stresset, hodestyrt og frakoblet sin egen kropp. Kvinner har siden tidenes morgen levd i takt med naturens og sin egen syklus, men ett sted på veien mistet vi denne koblingen. 

Feminin flyt viser deg veien tilbake til deg selv. Til gammel visdom, som du kan bruke i din moderne hverdag. Dette er en praktisk og jordnær tilnærming til naturens og kvinnens syklus, spiritualitet og de feminine energiene. Velkommen til et syklisk liv!

Om forfatteren

Etter å ha følt på stress, press og jag i en hektisk jobb i IT-bransjen, sa Iselin Larsen opp jobben i 2018. Det ble starten på en transformerende reise gjennom sykluser og feminine energier, hvor hun fant en mer bærekraftig måte å både jobbe og leve på. De erfaringene har hun nå skrevet bok om, slik at andre også kan oppnå det samme.

«Lite visste jeg at det fantes en annen måte å oppnå alle mine drømmer på, oppleve suksess og leve et godt liv, uten å måtte gå på kompromiss med kroppen og intuisjonen.»

Gjennom kurs, foredrag og innhold på sosiale medier har Iselin hjulpet og inspirert tusenvis av kvinner til å leve mer syklisk og feminint. Følg med på iselinlarsen.no for å lære enda mer om det sykliske livet.