SØSTERSKAPET

Ny- og fullmåneseremonier, feminin selvutvikling og kvinnefellesskap.

Bli en del av Norges eneste fellesskap for deg som vil leve i takt med månens og naturens sykluser!

Hei kjære søster, 

Føler du deg alene i den spirituelle verden? Får du ikke med deg veninnene dine på måneseremonier, meditasjoner eller samtaler om de spirituelle temaene du brenner for og er nysgjerrig på?

Du er ikke alene. Og derfor har vi skapt Søsterskapet.

I alle byer og tettsteder sitter det kvinner som savner et felleskap. Et sted hvor de kan utforske, utvikle seg og utfolde seg, uten at noen rynker på nesen når de snakker om det som engasjerer de mest - enten det er universet, energier, krystaller, månefaser, sykluser, eteriske oljer, astrologi, tarot kort eller andre spennende tema! 

På innsiden av Søsterskapet finner du rundt femti damer i alle aldre, som jobber sammen på månedlige workshops og måneseremonier, som heier på hverandre og som tillater hverandre å være hele seg. 

Sammen skaper vi magi!

Kjenner du at det kribler i magen? At nysgjerrigheten pirres? Da er Søsterskapet stedet for deg. Velkommen hjem!

Bli en del av Søsterskapet du også!

Hver måned får du..

Måneseremonier og workshops, arbeidsbok med reflekssjonsoppgaver og spennende tema. Meditasjoner og en mykere form for selvutvikling - på den feminine og sykliske måten.

Live nymåne- og fullmåneseremonier

Kom til dekket bord to ganger i måneden, med live ny- og fullmåneseremoni. 

Vi har meditasjon, refleksjonsoppgaver og ritualer for å sette intensjon eller gi slipp på det vi ikke lenger trenger. 

Bli med live eller se opptak av seremoniene når det passer for deg. Passer også for nybegynnere!

Månedlige gjesteforelesere

Hver måned inviterer vi inn spennende gjesteforeleser som er spesialist i sitt felt. Her vil du få inspirasjon til nye måter å leve i takt med din egen og naturens sykluser.

Du får lære om temaer som hvordan huden din påvirkes av din indre syklus, hvordan ha et velnæret underliv (yoni) gjennom syklusen, astrologisk design, mat og trening gjennom syklus m.m. 

Månedens astrologiske tema og workshop

Astrologien setter det overordnede teamet i søsterskapet, sammen med sesongene, din indre syklus og de fire elementene. 

Hver måned får du utdelt et nytt tema du kan jobbe med alene eller i en felles workshop. Du vil lære ulike meditasjoner, og fokusert på emosjonell og personlig utvikling gjennom dype refleksjonsspørsmål. 

HVA ER SØSTERSKAPET?

Søsterskapet er et unikt fellesskap av kvinner som deler et ønske om å være del av en dypere tilhørighet.

Her er det rom for å møte opp akkurat som du er, hvor alle føler at de blir sett og hørt, hvor det er greit å være hele seg.

Hver måned holder vi en nymåne og en fullmåneseremoni hvor vi jobber med energien til den aktuelle månen.

Sammen setter vi intensjoner, og gir slipp på det som ikke lenger gagner oss. Ved å dele utfordringer, erfaringer og prestasjoner med våre medsøstre, motiverer og støtter vi hverandre til å stadig bevege oss nærmere våre drømmer og mål.

Vi arbeider med å jobbe oss gjennom blokkeringer slik at vi kan stå i vår egen kraft. Dette er et sted hvor vi heier hverandre frem, og hvor alle får muligheten til å skinne. 

Det som gjør Søsterskapet ekstra spesielt er at alt foregår på norsk, noe som vi vet at for mange kan føles trygt og hjemmekjært.

La Søsterskapet blitt ditt fristed <3

Hvem møter du i Søsterskapet?

De viktigste i Søsterskapet er deg og alle de fantastiske damene du får bli kjent med. I tillegg til gjesteforeleserne og selvfølgelig Iselin og Cecilie, som driver Søsterskapet fra dag til dag.

Iselin Larsen

Iselin er grunnleggeren av Urban Essentials og Søsterskapet. Hun har ledet hundrevis av kvinner gjennom seremonier de siste årene og har skapt den unike Urban Essentials metoden for seremonier, som du finner igjen i Søsterskapet. 

Iselin brenner for å løfte kvinner, ved å inspirere til å leve mer i takt med sin egen, månens og naturens sykluser. 

Cecilie Vehre Gresslien

Cecilie er utdannet innen fertilitetsyoga, og er opptatt av kvinnehelse og kvinnens syklus. Hun utdanner seg også til Ayurvedisk behandler og holder feminine flow yoga og workshops i Oslo. 

Cecilie leder magiske ny- og fullmåneseremonier ved å benytte sin unike kunnskap, sammen med Urban Essentials metoden for seremonier. 

Søsterskapet er stengt for påmelding.

Vi utvikler i disse dager et nytt konsept, og dersom du mottar nyhetsbrevet vårt vil du være av de første som får beskjed når konseptet lanseres!

Ingen bindingstid!

Dette får du hver måned i Søsterskapet: 

• To live ny- og fullmåneseremonier som også legges ut som opptak dersom du ikke kan bli med live. 

• Månedens astrologisk tema med refleksjonsoppgaver, selvutvikling, meditasjoner, månedens fokus, olje, krystall. 

• Månedens gjesteforeleser innen spennende temaer.

Meld deg inn her!

Årlig medlemsskap

Dette får du som årlig medlem i Søsterskapet: 

• Alt man får i månedlig medlemsskap.

• Spar 2 598,- ved å betale årlig.

Meld deg inn her!

VANLIGE SPØRSMÅL

Vi samles i en felles Facebook gruppe hvor vi bli kjent med hverandre, deler erfaringer og får viktig informasjon gjennom måneden.

Måneseremoniene foregår live på Zoom, og alle opptak av seremonier, gjesteforelesninger og oppgaver samles i en egen Kajabi portal slik at du enkelt kan gå tilbake i tid og finne all inspirasjon.

Dersom du har tatt online kursene "Hemmeligheten bak et syklisk liv" eller "Magien i det feminine", kan du også kjøpe tilgang til kursvideoene via Søsterskapet. 

Måneseremoniene ledes av en dyktig instruktør som leder deg gjennom en meditasjon, forteller litt om månens tema, stiller refleksjonsspørsmål som du svarer på ved å skrive de ned for deg selv, samt leder deg gjennom et rituale for å sette intensjon eller gi slipp på følelser og blokkeringer du ikke lenger trenger.

Seremoniene varer fra kl. 20-21.00 på nymånen og fra 20-21.30 på fullmånen. Du trenger ikke å forberede deg til noe eller kunne noe i forkant av seremonien.

Dersom du ikke kan bli med live kan du se opptaket av seremonien. 

Alle deltagere har på kamera, men du kan sitte i et mørkt rom. Husk at du bli en i mengden, og at deling alltid er valgfritt, dersom du syns det virker litt skummelt med felles seremonier.

Det er ingen bindingstid på månedlig betaling for, men for å få utbytte av det sykliske livet må man jobbe jevnt året gjennom.

Derfor får du også muligheten til å melde deg på for ett år om gangen til en kraftig redusert pris. 

Søsterskapet er lagt opp til et langvarig medlemsskap med kvinner som jobber for det samme som deg. 

Du blir trukket automatisk hver måned fra det kortet du bruker ved innmelding. 

Hva skjer når vi jobber med syklisk selvutvikling?

Ved å jobbe syklisk med selvutvikling kan vi ta ting i vårt eget tempo. Vi lærer oss at det er greit å hvile, at vi alle er forskjellige med ulike behov.

At noen perioder i livet er for å finne stillhet og gå innover, mens andre er for å gå for målene våre, drømme stort og være ekspansiv.

Når vi i tillegg får gjøre dette sammen med et nettverk av sterke og bra damer som jobber for det samme som oss, da blir det magisk!

Jeg vil bli en del av Søsterskapet!
Close

50% Complete

Inspirasjon fra Urban Essentials!

Fyll inn navn og e-post for å få tilsendt jordende meditasjon, samt få jevnlig inspirasjon rundt det sykliske livet, med månens og vår egen syklus, astrologi, det feminine skiftet og mye mer juicy innhold gjennom vårt nyhetsbrev.